A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Дергачівський ліцей №1 імені Данила Бакуменка"
Дергачівської міської ради Харківської Області

Профорієнтація учнів 11 класу від Національної академії державного управління при Президентові України

Дата: 11.04.2019 11:49
Кількість переглядів: 180

Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії — це, по суті, вибір життєвого шляху, вибір долі. Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів.

Саме тому, 11 квітня 2019 року, до учнів нашого ліцею завітала Національна академія державного управління при Президентові України Харківський регіональний інститут державного управління Державний заклад вищої освіти та ознайомили учнів 11 класу зі структурою академії, проінформували про ліцензовані спеціальності, за якими здійснюється навчання, пріоритетними напрямами навчання, умовами вступу до Національної академії державного управління при Президентові України.

Наприкінці зустрічі учні школи отримали кваліфіковані відповіді на запитання, що виникли під час бесіди, а також було роздано профорієнтаційні матеріали про академію



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень