A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Дергачівський ліцей №1 імені Данила Бакуменка"
Дергачівської міської ради Харківської Області

Єдиний урок пам’яті з нагоди річниці Чорнобильської катастрофи

Дата: 26.04.2019 13:15
Кількість переглядів: 205

У КЗ «Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка» пройшли єдині уроки пам’яті з нагоди річниці Чорнобильської катастрофи.

Минуло 33 роки, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей i, зокрема тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом. Цей день розніс по світу багато трагедій… 

Під час проведення єдиних уроків, «Любімо і збережемо Землю» (1-4 класи), «Земля – наш спільний дім» (5-8 класи), «На Чорнобиль журавлі летіли…» (9-11 класи), учні переглянули документальні фільми, презентували відео та фото матеріали про аварію на ЧАЕС та її наслідки, зачитали спогади присвячені про жахливі події квітня 1986 року.

За командою директора закладу Ніни Олексіївни Зєнькової було відкриті всі виходи  та пролунали три тривожні дзвінки. Вони сповістили персонал й учнів про виникнення надзвичайної ситуації та про початок екстреної евакуації школи.

Всі учні, вчителі та працівники школи організовано звільнили приміщення, витративши за 2 хв 40 с., згідно плану евакуації. Навчальна евакуація – дієвий спосіб захисту від будь-якої надзвичайної ситуації в освітньому закладі. Дітей відпустили лише після того, як директор ліцею Ніна Олексіївна  обійшла територію та провела перекличку кожного класу, дізналася в кожного вчителя, чи всі учні вийшли та стоять біля них.

Отже, учні  та працівники школи за достатньо короткий проміжок часу організовано, без паніки та скупчень залишили приміщення школи. Евакуація була проведена вдало та на достатньо високому рівні. На завершення вихованці 10 та 11 класів показали всім присутнім як виконуються рятувальні дії, надається перша медична допомога постраждалим



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень