A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Дергачівський ліцей №1 імені Данила Бакуменка"
Дергачівської міської ради Харківської Області

Онлайн-захід «Як захистити себе від шкідливого медіавпливу. Медіаграмотним бути модно" (Н.М.Філіпович, практичний психолог, С.О.Юрченко, класний керівник)

Дата: 01.03.2024 13:22
Кількість переглядів: 10

01 березня 2024 року в  КЗ «Дергачівський ліцей №1 імені Данила Бакуменка» в  9-Б  класі (кл.керівник Юрченко С.О.) практичним психологом ліцею Філіпович Н.М. був проведений онлайн-захід «Як захистити себе від шкідливого медіавпливу. Медіаграмотним бути модно".

Ліцеїсти під час заходу ознайомились з інформацією про історію розвитку ЗМІ, про їх функцію та обговорили про те, як найпотужніші засоби комунікації впливають на людину. Адже не має ніякого секрету в тому, що телебачення та інтернет роблять нас співучасниками подій,  навіть без нас. Соціальні мережі стали частиною повсякденного життя. Ліцеїсти обговорили важливість позитивного впливу ЗМІ на розвиток інтелектуального рівня, можливість отримання необхідної інформації, самовираження тощо. А також звернули увагу і на той негативний впив, який можуть зробити мас-медіа. Тому червоною ниткою бесіди було питання захисту себе від маніпуляцій свідомістю та виконання правил інтернет безпеки.

І як завжди - вправами  для поліпшення настрою та релаксація.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень