A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Дергачівський ліцей №1 імені Данила Бакуменка"
Дергачівської міської ради Харківської Області

6 лютого у світі відзначають Міжнародний день безпечного інтернету

Дата: 06.02.2024 08:42
Кількість переглядів: 15

День безпечного Інтернету відбувається щорічно у другий вівторок лютого, цьогоріч – це 6 лютого. Традиційно День безпечного Інтернету організовується мережею Safer Internet Centres в Європі, за спільною ініціативою Insafe/INHOPE та підтримки Європейської Комісії.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, й наймолодших користувачів. До того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

Гасло Дня – «Разом для найкращого Інтернету» – закликає всіх приєднатися до цього міжнародного руху, брати в ньому участь і використовувати потенціал Інтернету для об'єднання людей.

З нагоди цього Дня мільйони людей об'єднуються у лютому, щоб сприяти безпечному та позитивному використанню цифрових технологій, особливо серед дітей та молоді. У цей день підіймається питання онлайн-безпеки, проводяться події та активності по всьому світу, спрямовані на створення безпечного Інтернет-середовища. 

Як завжди, День Безпечного Інтернету спрямований на створення безпечного та кращого Інтернету, де кожен має можливість використовувати технології відповідально, з повагою, критично та креативно. 

День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладі освіти, бібліотеці, громадській організації, так і в органах влади, бізнесових організаціях.

Центр кращого Інтернету в Україні дякує усім, хто долучався до активностей, хто висвітлював заходи минулих років і запрошує до відзначання Дня безпечного Інтернету у 2024 році! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень