A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Дергачівський ліцей №1 імені Данила Бакуменка"
Дергачівської міської ради Харківської Області

Батьківські збори майбутніх першокласники

Дата: 10.05.2023 19:45
Кількість переглядів: 106

Зустрічі з батьками завжди є відповідальними та необхідними для правильної побудови навчально-виховного процесу  в школі.

10 травня 2023 року в КЗ «Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка» відбулися онлайн збори для батьків майбутніх першокласників. 

Директор школи Ніна Олексіївна Зєнькова, ознайомила батьків з особливостями навчання в онлайн школі, представила батькам адміністрацію, познайомила з вчителем, який набирає перший клас на 2023-2024 навчальний рік. Батьки отримали різноманітну інформацію щодо особливостей освітнього процесу в початковій школі та рекомендації щодо підготовки малюків до шкільного навчання. Усі присутні мали нагоду вільно висловитись та отримати відповіді на питання, які так тривожать батьків.

У кінці зустрічі  Ніна Олексіївна подякувала батькам за те, що вони довірили школі своїх дітей та приєдналися до шкільної спільноти, висловила впевненість, що батьки й надалі не будуть шкодували сил і часу й завжди спрямовуватимуть свої зусилля на досягнення успіху в спільній справі – вихованні успішної особистості.

Адміністрація ліцею



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень