A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Дергачівський ліцей №1 імені Данила Бакуменка"
Дергачівської міської ради Харківської Області

"Різні - але рівні"

Дата: 04.12.2021 20:13
Кількість переглядів: 78

 

 Вчора,3 грудня був проведений лекторій до Міжнародного дня людей з інвалідністю. Цей день відзначений в календарі всього світу. Але відзначений не як свято, а скоріше як нагадування про те, що серед нас живуть особливі люди. Проведення заходів в цей день спрямоване на привертання уваги до проблем інвалідів.

    Вихованці дошкільного підрозділу "КЗ Дергачівський ліцей №1 імені Д.Бакуменка" прослухали лекцію на тему "Різні - але рівні", спілкувалися, дискутували, обговорювали проблемні ситуації про людей з обмеженими можливостями. Та прийшли до висновку, що люди-інваліди обмежені фізично, але "можливості обмежені - здібності без меж".

    Після активного спілкування, асистент вихователя Капуза Каріна Вячеславівна показала тематичне відеозаняття. Потім разом з вихованцями виготовили колективну роботу, де діти показали що вони дарують або готові дарувати увагу, повагу, любов та розуміння до таких людей.

    Ці заходи були націлені на виховання у дітей толерантності, розуміння потреб інших людей. Виховуючи чуйність у серцях майбутнього покоління, ми сприяємо усвідомленню що інвалідність це не вирок! 

    Підготувала та провела Капуза К.В.

            

            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень