A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Дергачівський ліцей №1 імені Данила Бакуменка"
Дергачівської міської ради Харківської Області

НОВИНИ дошкільного підрозділу

Дата: від до Скинути

Ми діти козацького роду!

"Ми діти козацького роду" - під таким девізом відбулося свято козацтва з участю середніх та старших дошкільнят. Діти проявили спритність у різних змаганнях, показали свою витривалість, бойовий дух, товаристкість, згуртованість, вміння відчувати плече друга. Вихователі розповіли про свято Покрови Святої Богородиці та традиції українців, які з ним пов,язані. Вихованці дізналися про людей, які з давних - давен захищали нашу Україну та вивчили заповіді, які повинен знати і виконувати кожен козак.

14:55 13.10.2021

На гостини до казкових героїв

Чи можливе дитинство без казки? Авжеж, ні! Казка навчає добру і повазі, піклуванню та любові.Разом з дітлахами ми відвідали незвичне заняття з фізичного розвитку, де разом з казковими героями дізнавалися про користь активного способу життя. Малечі ніколи було сумувати, адже всі активно приймали участь у розвазі. Головною метою заходу було переконати дітей дотримуватись здорового способу життя. Бо здорові діти - це наше майбутнє!

15:36 01.10.2021

"Осінні барви"

Осінніми барвами замерехтіла колективна робота старшої та середньої груп. Діти намагалися передати всю кольорову гаму осіннього лісу. На цьому занятті ми пригадали основні ознаки прийдешньої пори, розвивали дрібну моторику та творчу уяву. Під час виконання роботи вихованці допомагали один одному виконувати поставлені задачі та підтримували веселу та доброзичливу атмосферу у колективі.

14:59 01.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень