A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Дергачівський ліцей №1 імені Данила Бакуменка"
Дергачівської міської ради Харківської Області

Новини

Дата: від до Скинути

До 100-річчя від дня народження Д.О.Бакуменка

04 жовтня у КЗ «Дергачівський ліцей № 1» пройшла урочиста зустріч. Директор ліцею Ніна Олексіївна разом з педагогічним та учнівським колективами привітали почесних гостей: Олександра Даниловича Бакуменка – Голову правління українського фонду культури, сина відомого українського письменника, колишнього учня нашої школи, Данила Олександровича Бакуменка; Валерія Арсеновича Степанян-Григоренка, актора, кінорежисера, драматурга, продюсера.

12:06 04.10.2018

НУШ - перший місяць позаду

Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.

11:33 03.10.2018

"Хай світом править доброта" захід до 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського

02 жовтня, відповідно до плану заходів, у 2-А класі було проведено захід «Хай світом править доброта». Бібліотекар ліцею Людмила Григорівна Ярова разом з класним керівником 2-А класу Ніною Степанівною Островерх занурили учнів у мандрівку казками, оповіданнями. Виконуючи завдання, спираючись на власні знання та спостереження, учні ознайомилися з новими творами В.Сухомлинського.

11:30 02.10.2018

До 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського

28 вересня 2018 року виповнилося 100 років від дня народження видатного педагога сучасності, вченого, громадського діяча Василя Олександровича Сухомлинського. Праця та творчий спадок В. О. Сухомлинського поширені не лише в Україні, а й за її межами, тому ця дата відзначається не лише на державному рівні, а й на міжнародному.

11:26 01.10.2018

Велодень у дошкільному підрозділі

«Велодень» — неофіційне свято, яке відзначають велосипедисти. Цього року на це свято завітали наймолодші, вихованці дошкільного підрозділу комунального закладу «Дергачівський ліцей № 1». Велорух сприяє фізичному та особистісному розвитку дітей. Під час велозаїзду вихованці старших груп показали гарну фізичну підготовку, витримку, бажання займатись фізкультурою та спортом. Старші вихованці показали гарний приклад малюкам, які також активно приймали участь у велодні закладу.

11:15 01.10.2018

Годівнички для пернатих друзів від 1Б класу

Учні 1-Б класу разом з класним керівником виготовили і повісили годівнички для птахів. Кожного дня учні планують підгодовувати пернатих друзів та спостерігати, хто прилітатиме до годівничок.

13:19 26.09.2018

Осінній ярмарок "Дари піщанської землі"

Сьогодні, 21 вересня, у комунальному закладі «Дергачівський ліцей №1» пройшов традиційний осінній ярмарок «Дари піщанської землі». Господиня ярмарку, директор ліцею Ніна Олексіївна, поздоровила всіх зі святом та побажала гарного настрою, натхнення, позитивних вражень. Також на свято завітала начальник управління освіти, культури та туризму Давидова Наталія Андріївна, яка також привітала всіх учнів, батьків та вчителів зі святом.  

15:37 21.09.2018

Свято Першого дзвоника

Сьогодні, День знань в комунальному закладі «Дергачівський ліцей № 1». Це  особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвоника! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

13:34 03.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень