A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Дергачівський ліцей №1 імені Данила Бакуменка"
Дергачівської міської ради Харківської Області

Новини

Дата: від до Скинути

День індіанця в Дергачівському ліцеї № 1

 «День індіанця» - під такою незвичною назвою минув день у літньому таборі «Веселка». Загони підготували назву свого племені, девіз і бойовий клич. Кожен по-своєму був оригінальний.  У дітей були однакові костюми, які демонстрували згуртованість і єдність, племена станцювали цікавий танець і дружно представили себе. Деякі із загонів придумали собі стильні костюми. Діти прикрасили свої обличчя, взяли в руки зброю червоношкірих і станцювали справжній індіанський танець.

14:59 03.06.2019

Наука – це цікаво! Екскурсія загону 1б класу до Музею наукових відкриттів м.Харків

Наука – це цікаво! В світі кожну хвилину створюється велика кількість винаходів, які підтверджуються практичними дослідами. У музеї  наукових відкриттів WOOM зібрані найкращі експонати. Стіл молекулярної фізики та лазерні фігури Лісаж, киплячий пісок і кінетичні скульптури, пастка тіні і мега калейдоскоп - всього маленька частина величезної наукової колекції. Тут живе наука, яку можна побачити, почути, помацати, понюхати, підкинути, закрутити і відобразити. Тут немає складних описів і громіздких формул. WOOM показує і доводить: наука - це просто, цікаво і весело. (https://kidsvisitor.com/uk/kharkiv/place/16948-muzei-naukovikh-vidkrittiv-woom/)

13:01 03.06.2019

Корисні подарунки дітям від народного депутата в Міжнародний день захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя. Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей. До дня захисту дітей народний депутат України Кацуба В.М. подарував дітям КЗ «Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка» пам’ятні подарунки.

16:56 31.05.2019

Відкриті уроки футболу в КЗ "Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка"

30.05.2019 року на базі пришкільного оздоровчого табору (Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка) відбувся фестиваль з футболу в рамках Всеукраїнського соціального проекту "Відкриті уроки футболу". У заході взяли участь 112 дітей, які отримали задоволення та від ФФУ подарунки

19:42 30.05.2019

Спартакіада в КЗ "Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка"

Головні  завдання, які стояли  перед Спартакіадою, -  це пропаганда здорового способу життя та занять фізичною культурою і спортом, формування у дітей потреби в систематичних заняттях фізичною культурою і спортом.

14:47 28.05.2019

Відкриття табірної зміни

Ось і прийшли довгоочікувані канікули. Вже написані підсумкові роботи, залишились позаду уроки, віддзвенів останній дзвоник; можна з легкістю вдихнути великий і мрійливий ковток літнього повітря. В учнів з’явилося багато вільного часу, який потрібно вірно організувати, щоб було не тільки цікаво, а й корисно. 27 травня у КЗ «Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка» відбулося урочисте відкриття табірної зміни пришкільного табору відпочинку «Веселка». До його відкриття готувалися довго і натхненно. Майбутні вихователі табору готували цікаві заходи, конкурси, ігри для дітей. І ось звуки музики сповіщають про початок роботи табору. Ніна Олексіївна, директор ліцею, привітала учнів з початком табірної зміни та побажала всім активного і безпечного відпочинку, доброго настрою, творчої та плідної співпраці вихователів та дітей

14:47 27.05.2019

Свято останнього дзвоника - 2019

24 травня о 8 годині ранку в комунальному закладі «Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка» відбулося свято – прощання одинадцятикласників з рідною школою. Привітати родину Дергачіської першої завітали Жидков Костянтин Сергійович, Голова Дергачівської районної державної адміністрації, Стрілець Віра Петрівна, заступник голови Дергачівської районної ради, Кисіль Владислав Юрійович, перший заступник голови Дергачівської міської ради. Ніна Олексіївна, директор ліцею, вітаючи та звертаючись до одинадцятикласників, побажала їм успішного виконання свого головного обов’язку – сумлінного навчання, аби стати гідними професіоналами. Всі слова-вітання були для випускників, які пишаються, що навчаються у закладі з багатою сторічною історією і що вже стали самі частиною історії рідної школи. Старшокласники дали настанову учням перших класів – пронести через усі шкільні роки дух рідної першої, яким сповнені серця випускників. Попрощалися учні 11 класу і з спортивним майданчиком, який був найулюбленішим місцем, адже вони навчалися за військово-спортивним профілем. Тут старших друзів вітали дівчата-восьмикласниці. А потім уся шкільна родина зібралася в урочистому флешмобі, щоб своє серце передати випускникам. Най хвилююча і найвідповідальніша мить це передача прапора . лунає останній дзвоник. Через живий коридор одинадцятикласники разом з класним керівником Олександром Михайловичем Єрмоловичем ідуть на свій останній урок.

19:03 24.05.2019

День вишиванки

16 травня Україна святкувала День вишиванки. Директор ліцею Ніна Олексіївна привітала всіх зі святом.  Учні та вчителі КЗ «Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка» з великим задоволенням долучилися до Всеукраїнського флешмобу. Сьогодні дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки. В акції взяли участь не лише учні, а й вчителі. Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини. Східна мудрість твердить, що щасливою людина може бути тільки в тому разі, коли добре засвоїть 4 уроки життя: урок здоров’я, урок любові, урок мудрості, урок праці. Ці уроки життя проходить кожен учень ліцею, де набуває досвід в пошуках власного місця в суспільстві

17:09 16.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень