A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Дергачівський ліцей №1 імені Данила Бакуменка"
Дергачівської міської ради Харківської Області

Новини

Дата: від до Скинути

Продовжуємо шкільні традиції «Привітаймо жителів мікрорайону закладу з Днем Перемоги» та «Схилімо голу в мовчанні біля могили воїна»

У цьому році учні ліцею продовжили традицію, яку розпочали в минулому році  «Привітаймо жителів мікрорайону закладу з Днем Перемоги» та «Схилімо голу в мовчанні біля могили воїна». Після уроків пам’яті та мітингу вихованці пішли до пам’ятника Воїнам-визволителям на вулицях Професійній та Артема, пройшлися ходою місцями бойової слави маршрутом Піски – с. Замірці. Там школярі зустрічалися зі старожилами, тими, хто ще пам’ятає війну. Також учні ліцею привітали ветеранів вдома.

15:17 08.05.2019

День пам’яті та примирення в КЗ "Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка"

8 травня – День пам'яті та примирення, пам'ятний день в Україні. Відповідно до Указу Президента України, підписаного 2014 року, метою відзначення є «Гідне вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлення поваги всім борцям проти нацизму».

15:04 08.05.2019

Загальношкільні батьківські збори

Відбулася зустріч батьків початкової школи та дошкільного підрозділу  з  директором ліцею, Ніною Олексіївною Зєньковою, та вчителями. В умовах реформування школи І ступеня педагоги 1-4 класів розповіли про надбання реформи та зупинилися на проблемах в освітньому процесі. Ніна Олексіївна подякувала за співпрацю, партнерські стосунки між сім’єю та школою у вихованні та розвитку дитини, і запросила всіх 17 травня на традиційну зустріч «На каву до директора»

19:36 03.05.2019

Соціологічне опитування «Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів»

Пропонуємо Вам взяти участь у соціологічному опитуванні «Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів». Це дослідження проводиться з метою покращення якості правоохоронних послуг та визначення проблем безпеки у районах м. Харкова та Харківської області.

12:28 03.05.2019

ДПА 4, 9 класи!!!

До уваги учнів 4, 9 класів. Розклад проведення ДПА у 4, 9 класах (2018-2019 навчальний рік)

12:30 02.05.2019

Тиждень безпеки життєдіяльності та цивільного захисту - 22-26.04.2019

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці школярів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, а екологічна ситуація з кожним роком погіршується. Життєво  необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я. У комунальному закладі «Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка» з 22 по 26 квітня 2019 року був проведений тиждень безпеки життєдіяльності та цивільного захисту. У рамках тижня пройшли найрізноманітніші заходи, основною метою яких було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація  основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді;  розвиток  в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховання  гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у школярів співчуття, бажання допомогти; пропагування професії рятувальника. У групі продовженого дня також було проведено День безпеки. Діти ознайомилися з правилами дорожнього руху, пожежної безпеки, обговорювали ілюстрації небезпечної ситуації, розказували про неї та обговорювали, що не можна робити або як правильно вчинити в даній ситуації. В ході гри вчилися застосовувати правила дорожнього руху на практиці

11:47 02.05.2019

Всесвітній день охорони праці - 28 квітня

День охорони праці  в школі пройшов під девізом  «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці». В школі пройшли заходи: ділова гра  «Безпека мого робочого місця», перегляд  тематичних презентацій, відеороликів з питань охорони праці та стану забезпечення збереження життя та здоров’я учасників навчально-виховного процесу, дослідження «Найнебезпечніші місця у школі», складання пам’яток щодо безпечної поведінки в таких місцях, засідання круглого столу «Дотримання правил безпечної поведінки у кабінетах підвищеної небезпеки – це формальність чи  шлях до збереження здоров’я та життя?»

10:37 28.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень