A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Дергачівський ліцей №1 імені Данила Бакуменка"
Дергачівської міської ради Харківської Області

Новини

Дата: від до Скинути

Зустрічає Екопарк Фельдман

Учні 6б класу 06 червня разом із класним керівником побували на екскурсії в екопарку Фельдмана (м.Харків). Школярі мали змогу побачити величезну кількість тварин та дізнатися про особливості догляду за ними.

17:12 05.06.2019

Подорожуємо околицями міста Дергачі. Гора Січ. 6а клас

Людина має завжди пам'ятати звідки вона родом, де її коріння. Адже сучасне лежить на шляху від минулого до майбутнього. Таке історичне місце є в Дергачах. Це - гора Січ, яка знаходиться на північно-західній околиці міста. Вона є найвищою точкою на території міста, з якої розкривається чудовий краєвид Дергачів. Учні 6а класу разом з класним керівником відвідали Січ-гору. Пам`ятний хрест як символ вшанування пам`яті легендарних козаків Слобожанщини встановлено в 2005 році на День українського козацтва.

17:10 05.06.2019

Учні закладу відвідали музей фотоілюзій у м. Харків

Учні КЗ «Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка»  відвідали музей фотоілюзій у м. Харків. Перший у світі музей фотоілюзій відкрили у Кореї. Для України —  це щось нове. Саме тому вибір вихованців пришкільного табору «Веселка» впав саме на нього. Діти фотографувались і у них виходило фото з оптичною ілюзією. Їм навіть вдалось потрапити до американського журналу «Forbes». Деякі дітки і в космос злітали, і на стільці посиділи у позі лотоса, і від акули рятувались.

17:08 05.06.2019

День Нептуна в пришкільному таборі "Веселка"

«Ти, водичко, сколихнись, цар Нептун скоріш з`явись!», - такими словами дітвора пришкільного табору «Веселка», що працює на базі КЗ «Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка»,  закликала морського царя на свято Нептуна. Головними героями вистави стали також чарівні русалки та Кікімора. Вони співали пісні і танцювали. А під веселу пісню морської принцеси ніхто не зміг всидіти на місці.

17:06 05.06.2019

Екскурсія 3б класу на Меморіальний комплекс "Висота маршала Конєва" у сел. Солоницівка

Під час пришкільного табору учні 3б класу разом з класним керівником відвідали з екскурсією Меморіальний комплекс "Висота маршала Конєва" у сел. Солоницівка. Школярі переглянули основну експозицію та виставки, розміщені в історичному музеї на території комплексу. Провідна ідея експозиції, за словами працівників музею, полягає у відтворенні музейними засобами подій війни як найбільшої народної трагедії і найвеличнішого подвигу в ім'я майбутнього. Увага відвідувачів акцентувалася на трагічній складовій ІІ світової війни. Адже, на Харківщині за 1941-1943 роки, загинуло майже півмільйона військовослужбовців та цивільного населення, з фронтів до рідних домівок не повернулася 2/3 жителів області. Також учні познайомилися з окремим виставками, присвяченими жертвам концтаборів і воїнам-афганцям.

17:04 04.06.2019

День індіанця в Дергачівському ліцеї № 1

 «День індіанця» - під такою незвичною назвою минув день у літньому таборі «Веселка». Загони підготували назву свого племені, девіз і бойовий клич. Кожен по-своєму був оригінальний.  У дітей були однакові костюми, які демонстрували згуртованість і єдність, племена станцювали цікавий танець і дружно представили себе. Деякі із загонів придумали собі стильні костюми. Діти прикрасили свої обличчя, взяли в руки зброю червоношкірих і станцювали справжній індіанський танець.

14:59 03.06.2019

Наука – це цікаво! Екскурсія загону 1б класу до Музею наукових відкриттів м.Харків

Наука – це цікаво! В світі кожну хвилину створюється велика кількість винаходів, які підтверджуються практичними дослідами. У музеї  наукових відкриттів WOOM зібрані найкращі експонати. Стіл молекулярної фізики та лазерні фігури Лісаж, киплячий пісок і кінетичні скульптури, пастка тіні і мега калейдоскоп - всього маленька частина величезної наукової колекції. Тут живе наука, яку можна побачити, почути, помацати, понюхати, підкинути, закрутити і відобразити. Тут немає складних описів і громіздких формул. WOOM показує і доводить: наука - це просто, цікаво і весело. (https://kidsvisitor.com/uk/kharkiv/place/16948-muzei-naukovikh-vidkrittiv-woom/)

13:01 03.06.2019

Корисні подарунки дітям від народного депутата в Міжнародний день захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя. Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей. До дня захисту дітей народний депутат України Кацуба В.М. подарував дітям КЗ «Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка» пам’ятні подарунки.

16:56 31.05.2019

Відкриті уроки футболу в КЗ "Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка"

30.05.2019 року на базі пришкільного оздоровчого табору (Дергачівський ліцей № 1 імені Данила Бакуменка) відбувся фестиваль з футболу в рамках Всеукраїнського соціального проекту "Відкриті уроки футболу". У заході взяли участь 112 дітей, які отримали задоволення та від ФФУ подарунки

19:42 30.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень